Nyhetsbrev Juni 2019

Oppussing av oppgangene

Oppussingen av oppgangene er (stort sett) i rute. Det er avdekket en lekkasje i en av lys/røyksjaktene som må byttes. Dette er en kostnad vi søker dekket via forsikringen. Det er viktig at vi alle retter oss etter de oppslagene som kommer – ikke sette noe ut i gangene, ikke tråkke der vi ikke skal tråkke osv. Følg med på e-post og oppslag på dørene/i oppgangene.

Homenet  – installering pågår

Utrullingen av Homenet er i full gang hos oss. For å få INN nye fiberkabler fra Homenet må de gamle kablene fra GET dras UT.  GET-boksen vil ikke lenger fungere og vanlig TV vil bare fungere hos beboere som har bestilt og fått levert TV-dekoder.

Alle beboere får et nytt, trådløst modem (WiFi-ruter) som kan kobles til PC/Mac, Ipad/Nettbrett og smart-telefonen. Du kan også koble Apple-TV eller Google Chromecast til den nye WiFI-ruteren. Apple-TV og Google Chromecast er små bokser som gjør at du kan strømme blant annet NRK helt gratis, uten å abonnere på TV-pakker. Husk å spørre montøren om brukernavn og passord når den nye WiFi-ruteren blir montert.

Hvis du bestilte TV-pakke FØR 21. mai vil montøren ha med seg TV-dekoder med fjernkontroll som montøren skal montere for deg.

Hvis du har bestilt TV-pakke ETTER 21. mai vil montøren hjelpe deg med montering hvis du har hentet TV-dekoderen på postkontoret.

Hvis du IKKE har mottatt bestilt TV-dekoder når montøren kommer, må du selv montere TV-dekoder. Bruksanvisning følger med i pakken og du kan ringe Homenet eller leverandør av TV-pakken for hjelp (slik du har kunnet kontakte GET til nå).

Hvis du IKKE har bestilt TV-pakke men ønsker dette, kan du se priser på TV-pakkene her: www.homenet.no/stolmakergata

Informasjon om hvilke TV-kanaler som inngår i de ulike TV-pakkene finner du her: homenet.no/rikstvbrosjyre og homenet.no/viasatbrosjyre

Inngangsdører til garasjene fra Korsgata og Nedre gate

Vi har igangsatt et arbeid for å flytte låskassen vekk fra inngangsdørene. Når det foretas graffitti-fjerning, så ødelegges låsmekanismen og det er svært kostbart å reparere. VI må finne en annen løsning. Inntil det er gjort; bruka inngang via garasjedøren.

Elbilplasser, ny runde

Vi har per i dag ingen ledige ladeplasser. Dersom det er noen som har behov for ladestasjon/plass med lading, så meld behovet via e-post til elbil@stolmakergata.no vi kommer til å avvente om det er behov fra Korsgata og Torvbakkgata. Deretter tar vi en prisinnhenting for å sikre at vi har riktig pris på ladestasjoner som passer til behovet.

Oppdatert hjemmeside for borettslaget

Hjemmesiden har vært hacket. Den er derfor oppdatert med et nytt ansikt. Vi kommer til å legge ny/oppdatert informasjon der, og også legge ut referater fra styrets arbeid i løpet av kort tid.

Dyr i borettslaget

Dyrehold skal i hht reglementet meldes til styret. Det er lov med kjæledyr, så det er ikke stort annet styret kan gjøre med det enn å registrere det.

Vi vil likevel oppfordre de av dere som har hund eller katt til å bidra til at det ikke er til sjenanse for dine naboer. Lufting av bør skje ved at hund og katt holdes i bånd og ikke løper løs. Det er fint om også allergikere og vi som er redd for hund/katt kan trives.

Sommer og beredskap

Styrevakta er sommerstengt i perioden 1/7 – 15/8. Posten sjekkes jevnlig, så meld til styreleder@stolmakergata.no  Vaktmester er innom 2-3 dager i uka, og vaktselskapet har sine vanlige rutiner på området og i garasjene. Hvis det skulle skje noe i din leilighet i sommer, så har disse kjennskap til borettslaget.

Elektrikerarbeid:             Abildsø elektriske, telefon 22 76 70 00
Rørlegger:                         Sanitær og varmevakta AS, telefon 977 19 771

Vaktmestergruppen AS kan formidle hjelp (mot betaling) 22 41 71 51 / 919 01 389

Garasjedør:                       22 65 54 50

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.