Nyhetsbrev mars 2020

Kjære beboer.

Vi går nå inn i en utfordrende tid der vi må unngå spredning av koronaviruset og samtidig sørge for at alle har det så bra som mulig i borettslaget vårt. Styret følger med og vil gjøre det vi kan for fellesskapet.

Økt renhold i Stolmakergata borettslag

Fra og med denne lørdagen (14/3) utfører vaskeselskapet nå vask to ganger i uken. I tillegg til det normale renholdet, skal disse overflatene vaskes hver gang:

  • Alle gelendere/håndløpere
  • Alle dørhåndtak på fellesdører
  • Metallramme rundt glasset på alle glassdører inn til oppganger
  • Callinganleggene (ringeapparat og tastatur)
  • Vegger, speil, håndtak og panel i heis

Styret oppfordrer til god håndhygiene og ber om at alle følger de råd som kommer fra myndighetene.

Folkehelseinstituttets oppdateringer er her: fhi.no

Vi ber om at søppel ikke settes utenfor nedkastene. Hygiene er viktig også her.

Trenger du hjelp / Er du i karantene?

De som er i karantene, trenger ofte hjelp til handling eller andre ærender. Har du slikt behov så send en e-post til styreleder@stolmakergata.no så skal vi ta tak i det. Det finnes folk i borettslaget som vil hjelpe!

Ønsker du å stille opp for naboer?

Send en e-post til styreleder@stolmakergata.no om du kan og vil hjelpe naboer som er i karantene og trenger hjelp med innkjøp eller annet. Dette kan jo ramme hvem som helst av oss.

Generalforsamling/ Årsmøte

For å redusere risiko for ytterligere smitte av koronavirus, så oppfordrer OBOS alle boligselskap (seksjonssameier, borettslag, aksjeselskap, garasjelag etc) å gjennomføre årets ordinære årsmøte digitalt ved hjelp av en årsmøtemodul som OBOS skal lansere i løpet av kort tid. Styret i Stolmakergata kommer ikke til å gjennomføre årsmøte i Grendehuset slik som det er innkalt til. Vi sjekker hva OBOS kommer fram til og kommer tilbake med mer informasjon.

Generelt

Styret følger selvsagt med på det som skjer og skal bidra til å redusere risiko og hjelpe dem som trenger det. Vi kommer til å informere om det skjer endringer eller hvis det blir iverksatt tiltak: – gjennom nyhetsbrev og på hjemmesiden www.stolmakergata.no. Styret vurderer å etablere et system for SMS-varsling.

Vi kommer tilbake til med mer info når det er relevant.

Vennlig hilsen styret v/Bjørn

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.